Reizen naar CARTEBLANCHE

CARTEBLANCHE is goed bereikbaar. Vanaf de Dam in Amsterdam fiets je de route in 35 minuten, met de metro vanaf Centraal Station doe je er 20 minuten over. NS Station Holendrecht bevindt zich op 5 minuten loopafstand en…

Love is in the airco

Love is in the Airco – Glamourmanifest from Glamourmanifest on Vimeo. Initiator van CARTEBLANCHE Glamourmanifest vindt dat iedere werkdag leuker wordt met een vleugje romantiek. Want een beetje romanticus laat zich niet tegenhouden door druilerigheid, tl-licht, spreadsheets, automatenkoffie…

Amstel3, een gebied in ontwikkeling

Kantorengebied Amstel3 in Amsterdam Zuidoost is aan de transformatie begonnen richting een levendig en aantrekkelijk stedelijk gebied. In dit deel van de stad is er letterlijk en figuurlijk ruimte voor dingen die in de drukke binnenstad niet meer kunnen.

Ruimte voor nieuwe ideeën en visies

In het pand worden events, workshops, voorstellingen, exposities en lezingen georganiseerd. Binnenkort vind je onze agenda online, volg ons nu alvast op Twitter!

Huur je werkplek in een opkomend stedelijk gebied

CARTEBLANCHE is voor (zelfstandige) professionals en bedrijven die open staan voor nieuwe perspectieven, en een (al dan niet professionele) nieuwsgierigheid delen naar de grote veranderingen in werken in de stad.

Koffie op de fiets

In CARTEBLANCHE drink je lekkere koffie dankzij onze partnership met de barista’s van Good Day Coffee. En handig: zij ontwierpen een koffiehouder op de fiets, zodat je ook op de terugweg voorzien bent.