onze missie

Missie CARTEBLANCHE: ruimte geven aan nieuwe ideeën en visies – zowel fysiek als mentaal.

Ben je een freelancer en zoek je een flexibele werkplek of een zelfstandige ruimte? Kies uit onze verschillende opties om te huren in Amsterdam Zuidoost. Wij verhuren ook vergaderruimtes en  eventruimtes. Op de begane grond is Coffeemania Carteblanche gevestigd, waar je goed kunt lunchen met lekkere broodjes, sapjes en heerlijke koffie.

CARTEBLANCHE staat overal middenin. Middenin de transitie in Amstel3, middenin een veranderend stedelijk gebied en middenin (her)nieuwde samenwerkingen en ontmoetingen. CARTEBLANCHE, vaak afgekort tot CB, is een flexplek, werkruimte en bedrijfsruimte ineen, voor zzp’ers, starters, flexwerkers en bedrijven die open staan voor nieuwe perspectieven en een (al dan niet professionele) nieuwsgierigheid delen naar de uitdagingen en passies rondom de grote veranderingen in de stad en in het gebied. Onze missie zegt het: er is letterlijk ruimte om aan je eigen ideeën te werken, maar er is tevens genoeg ruimte voor jouw wensen en input om jouw werkplek optimaal te faciliteren.

CARTEBLANCHE huisvest diverse bedrijven, waaronder Glamourmanifest, onafhankelijk platform voor real-time gebiedstransformatie, Bouwgenius, leverancier van flexibele arbeid in de bouw , the European Bartenders School, Enactus Nederland, een netwerk van studenten, het hoger onderwijs en leiders uit het bedrijfsleven dat samen actie onderneemt om levens te veranderen en een betere en duurzame wereld mogelijk te maken, Trisava Music  en Droomhuis 360, medialeverancier voor de makelaardij . Glamourmanifest en Coffeemania houden zich actief bezig met de programmering van CB middels diverse events, exposities en bijeenkomsten.